Colectare Deseuri Medicale Magurele

Colectare Deseuri Medicale Magurele

Colectare Deseuri Medicale Magurele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Colectare Deseuri Medicale Magurele: Colectare Deseuri Medicale Magurele.

 Servicii de colectare si transport deseuri medicale Magurele - Ilfov 

colectare deseuri medicale magurele ilfovFirma noastra efectueaza servicii de colectare deseuri medicale pe raza judetului Ilfov, in scopul de a inlatura riscul de contaminare si de a proteja mediul inconjurator. Recipientele pe care le utilizam sunt etanse si impermeabile, cu un sistem sigur de inchidere si inscriptionate adecvat, astfel incat eliminam riscul de contaminare a personalului care le manipuleaza sau a mediului inconjurator. Serviciile noastre se adreseaza potentialilor clienti: spitale, clinici, policlinici, cabinete medicale, cabinete stomatologice, saloane de infrumusetare, cabinete veterinare, farmaci, laboratoare etc.

Transportul deseurilor medicale periculoase se face cu respectarea stricta a normelor de igiena si securitate in scopul protejarii personalului si al populatiei in general.

Cantitatile de deseuri produse in unitatile medicale sunt in crestere datorita folosirii din ce in ce mai mult a materialelor de unica folosinta si a sterilizarii instrumentarului in pachete ambalate, utilizand material poros.

Eliminarea finala a deseurilor medicale se face prin metode specifice care trebuie sa asigure distrugerea rapida si completa a elementelor cu potential nociv pentru mediu si pentru starea de sanatate a populatiei. Deseurile medicale periculoase, sunt incinerate in ambalajele in care sunt livrate, in cuptoare cu gratare, in doua trepte.

 Colectare - Transport - Eliminare 

Colectare deseuri spitalicesti - deseuri periculoase sau nepericuloase care se produc in spitale sau unitati sanitare: deseuri intepatoare-taietoare, ace, ace cu fir, catetere, seringi cu ac, perfuzoare, lame de bisturiu de unica folosinta, pipete, sticlarie de laborator sau alta sticlarie sparta sau nu, care au venit in contact cu material infectat.

Colectare deseuri infectioase - seringi, ace, ace cu fir, catetere, perfuzoare cu tubulatura, sonde si alte materiale de unica folosinta, comprese, pansamente si alte materiale contaminate, recipienti care contin sau au continut sange sau alte lichide biologice, campuri operatorii, manusi, membrane de dializa, pungi de material plastic pentru colectarea urinei, materiale de laborator folosite.

Colectare deseuri chimice si farmaceutice - substante dezinfectante, substante tensioactive, deseuri chimice, solventi, resturi fotografice, seruri si vaccinuri, substantele folosite in laboratoare, medicamente expirate, confiscate, lichide si solide (vaccinuri expirate produse folosite la chimioterapie) expirate, manusi contaminate, substante chimice folosite sau expirate, servetele contaminate, pahare de plastic folosite, stupefiante etc

Galerie foto