Colectare Deseuri Medicale Satu Mare

BIO PAK SRL

Colectare Deseuri Medicale Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Colectare Deseuri Medicale Satu Mare: BIO PAK SRL.

BIO PAK SRL
Colectare - Transport - Deseuri Medicale, Spitalicesti Satu Mare
0748.110.606

 Drespre Noi 

colectare reciclare deseuri medicale satu mareBIO PAK SRL efectueaza servicii de colectare si transport deseuri medicale pe raza judetului Satu Mare si alte judetele ale tarii, provenite de la diversi beneficiari, cu scopul de inlatura riscul de contaminare si de a proteja mediul inconjurator. Recipientele pe care le utilizam sunt etanse si impermeabile, cu un sistem sigur de inchidere si inscriptionate adecvat, astfel incat eliminam riscul de contaminare a personalului care le manipuleaza sau a mediului inconjurator. Transportul deseurilor medicale periculoase se face cu auto speciale proprii care respecta normele de igiena si siguranta pe drumurile publice.

Valorificarea/eliminarea finala se face prin societati autorizate, cu care exista contracte prealabile incheiate de prestari servicii pentru distrugerea deseurilor.

autorizatii colectare deseuri medicale baia mare

  • Autorizatie de functionare
  • Autorizatie de la Agentia de Mediu
  • Autorizatie DSP
  • Licenta de transport LTM
  • Certificat ADR
  • Brevet de inventie si inovare al ambalajelor
  • Certificate ISO

colectare deseuri spitalicesti satu mare

BPK Group activeaza in mai multe domenii: colectare deseuri, transporturi speciale, constructii si inclusiv reciclarea deseurilor din masa lemnoasa; biomasa, respectiv comercializarea peletilor (M.B.L) produsi in Maramures Romania.

Serviciile noastre se adreseaza potentialilor clienti: spitale, clinici, policlinici, cabinete medicale, cabinete stomatologice, saloane de infrumusetare, cabinete veterinare, farmaci, laboratoare etc.

Cantitatile de deseuri produse in unitatile medicale sunt in crestere datorita folosirii din ce in ce mai mult a materialelor de unica folosinta si a sterilizarii instrumentarului in pachete ambalate, utilizand material poros.

Eliminarea finala a deseurilor medicale se face prin metode specifice care trebuie sa asigure distrugerea rapida si completa a elementelor cu potential nociv pentru mediu si pentru starea de sanatate a populatiei. Deseurile medicale periculoase, sunt incinerate in ambalajele in care sunt livrate, in cuptoare cu gratare, in doua trepte.

 Colectare - Transport - Eliminare - Deseuri Medicale 

Colectare deseuri spitalicesti - deseuri periculoase sau nepericuloase care se produc in spitale sau unitati sanitare: deseuri intepatoare-taietoare, ace, ace cu fir, catetere, seringi cu ac, perfuzoare, lame de bisturiu de unica folosinta, pipete, sticlarie de laborator sau alta sticlarie sparta sau nu, care au venit in contact cu material infectat.

Colectare deseuri infectioase - seringi, ace, ace cu fir, catetere, perfuzoare cu tubulatura, sonde si alte materiale de unica folosinta, comprese, pansamente si alte materiale contaminate, recipienti care contin sau au continut sange sau alte lichide biologice, campuri operatorii, manusi, membrane de dializa, pungi de material plastic pentru colectarea urinei, materiale de laborator folosite.

Colectare deseuri chimice si farmaceutice - substante dezinfectante, substante tensioactive, deseuri chimice, solventi, resturi fotografice, seruri si vaccinuri, substantele folosite in laboratoare, medicamente expirate, confiscate, lichide si solide (vaccinuri expirate produse folosite la chimioterapie) expirate, manusi contaminate, substante chimice folosite sau expirate, servetele contaminate, pahare de plastic folosite, stupefiante etc

Galerie foto